Bakan Tunç’tan soruşturma açıklaması: Acılı ailelere ahlaksızca sözler kullanılması asla kabul edilemez

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Bulunan Grand Kartal Otelinde Meydana Gelen Yangınla İlgili Açıklama Yaptı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bolu’da bulunan Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Grand Kartal Otelinde meydana gelen yangında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine yönelik çirkin ve ahlak dışı sözlerin asla kabul edilemeyeceğini belirtti.

Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, otel yangınında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine yönelik çirkin ve ahlak dışı sözler sarf edildiği iddialarıyla ilgili İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılıklarının soruşturma başlattığını hatırlattı.

“Yangın felaketinde kaybettiğimiz vatandaşların acılı ailelerine rahatsızlık verilmesi ve ahlaksızca sözler sarf edilmesi asla kabul edilemez.” ifadelerini kullanan Tunç, söz konusu iddia ile ilgili yapılan soruşturmaların titizlikle devam ettiğini vurguladı.

İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılıkları, Bolu Kartalkaya’daki Grand Kartal Otelinde meydana gelen yangında hayatını kaybedenlerle ilgili bazı sosyal medya platformlarında suç teşkil eden paylaşımlar yapanlar hakkında ‘kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek’, ‘kişinin hatırasına hakaret’ ve ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçlarından soruşturma başlattı. (AA)

Related Posts

Güzide Duran Fikret Orman’la Ege Adası’nda

Adnan Aksoy ile boşanma sürecinde olan eski manken Güzide Duran, Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman ile aşk yaşamaya başladı. İkili tatil için Ege’nin Paros Adası’na gitti.

Mahkeme heyeti HSK kararnamesiyle dağıtılmıştı: İmamoğlu’nun diploma iptaline karşı açtığı davaya bakacak yeni heyet belli oldu!

Lisans diplomasının ardından yüksek lisans diploması da iptal edilen Ekrem İmamoğlu’nun, diplomasının iptaline karşı İstanbul İdare Mahkemesi’nde açtığı davanın görüldüğü mahkemeye atanan yeni heyet belli oldu. Mahkeme başkanlığı görevine İlter Amil atanırken üyelik görevine ise Sümer İncedal getirildi.

Bursa’da Orman Yangını Şiddetlendi

Bursa Gürsu’daki orman yangınında alevler 4 noktada tekrar şiddetini artırdı, müdahale sürüyor.

CHP “Terörsüz Türkiye”ye itiraz etti, komisyona yeni isim önerdi

CHP “Terörsüz Türkiye”ye itiraz etti, komisyona yeni isim önerdi

Tatil değil, eylem yaptılar! Bodrum’da turistlerden otele tepki

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir otelde konaklayan yerli ve yabancı yaklaşık 200 turist, elektrik kesintisi nedeniyle odalarda klima çalışmadığını ileri sürerek resepsiyona inip duruma tepki gösterdi. Bazı turistler, sorun çözülmezse para iadesi ya da başka bir otele yerleştirilme talebinde bulundu.

Aile hekimliklerinde yeni dönem başladı: Randevu almadan önce dikkat

Hastane randevularında yeni uygulama başladı. Sağlık Bakanlığı’nın MHRS sistemine entegre ettiği “Aile Hekimine Yönlendirme” özelliğiyle artık vatandaşlar, uzman doktordan randevu almadan önce aile hekimine başvurmaya yönlendirilecek. 25 Temmuz’da …