Kars’ta yolcu otobüsü devrildi: 23 kişi yaralandı

Iğdır’dan İzmir’e Yolculuk Yapan Otobüs Şarampole Devrildi: 23 Yaralı

Bizim Iğdır firmasına ait yolcu otobüsü, Kars’ın Selim ilçesine bağlı Oluklu köyü yakınlarında sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada yaralanan 23 yolcu, 112 ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından bölgeye giden Kars Valisi Ziya Polat, “Erzurum-Kars kara yolu Selim/Oluklu köyü mevkisinde saat 13.45 sıralarında bir yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 23 vatandaşımız yaralandı. Yaralılar, Kars Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi ve tedavileri devam ediyor. Yaralılara acil şifalar dileriz” şeklinde açıklamada bulundu.

(İHA)

Related Posts

Putin ile Macron arasında 3 yıl sonra ilk temas

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yaklaşık 3 yıl aradan sonra ilk kez bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Orta Doğu’daki çatışmalar ve Ukrayna meselesi ele alındı.

DEM heyetinden Kurtulmuş’a ziyaret

DEM Parti heyeti, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu

CHP 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davanın duruşması bugün görüldü. Davadan çıkan karara göre duruşma 8 Eylül’e ertelendi. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu…

120 dolara aldığı saat servete dönüştü! Sırrı faturasında yatıyor

Almanya’da 1960 yılında 120 dolara aldığı saatin değeri günümüzde servete dönüştü. 60’lı yıllardan bu yana sakladığı fatura değerini en az 30 bin dolar artırdı.

Tüm Türkiye nefesini tuttu: Milyonların gözü kurultay davasında

Türkiye’nin gözü, kulağı bugün Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülecek bir davada. CHP’de 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davada; “mutlak butlan” kararı, kayyum atanması, davanın ertelenmesi ya da istemin reddedilmesi olasılıkları bulunuyor.

Tülay Hatimoğulları’ndan ‘süreç’ ile ilgili yeni açıklama

Süreçle ilgili açıklama yapan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “Bizler bunu başarabilirsek Türkiye coğrafyasında biliyoruz ki sadece Türkiye’de değil biz aynı zamanda Orta Doğu’nun barışına öncülük edebilecek durumda oluruz” dedi.