Adıyaman’da AK Parti 8. Olağan Kongresi yapıldı

Faruk Bülent Kaplan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seçildi

Adıyaman (İGFA) – AK Parti’nin Adıyaman İl Başkanlığı için gerçekleştirilen kongrede yapılan oylama sonucunda Faruk Bülent Kaplan, il başkanı olarak seçildi. Yeni dönemde Adıyaman’a yönelik önemli projeler üzerinde çalışacaklarını dile getiren Kaplan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ulaştırma Bakanı ve milletvekilleri de kongrede yaptıkları konuşmalarda, Adıyaman’a yönelik yatırımların artarak devam edeceğini vurguladılar.

Kongrenin sonunda partililer, yeni il başkanını tebrik ederek, Adıyaman’ın kalkınması için birlikte çalışacaklarını ifade ettiler.

Related Posts

Sözleşmeli Erler Meclis gündeminde: İzin yok, tazminat yok

Türkiye’nin dört bir yanında fedakarca görev yapan sözleşmeli askerler, vatan savunmasının bel kemiğini oluştururken, özlük hakları konusunda önemli mağduriyetler yaşıyor.

Konya’da Sağanak Yağış

Konya’da etkili olan sağanak yağış, yollarda su birikintilerine neden oldu, trafik polisleri önlem aldı.

Mustafakemalpaşa İlçe Stadyumu Yenilendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesindeki ilçe stadyumunu baştan sona yenileyerek modern bir spor tesisi haline getirdi. Yapılan yenilikler arasında engelli tribünü, yeni soyunma odaları ve diğer altyapı çalışmaları yer alıyor.

Köpek Balığı Görüntüsü Dezenformasyon Çıktı

Antalya’da çekildiği iddia edilen köpek balığı videosu Norveç’te kaydedildi, suç duyurusu yapıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesi Yenileniyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesi, yeni sosyal tesisleri, spor alanları ve piknik alanları ile vatandaşlara hizmet vermeye hazırlanıyor. Başkan Vekili Eray Karadeniz’in öncülüğündeki çalışmalar hızla devam ediyor.

Madde kullandığı düşünülen taksicinin yaptığı pes dedirtti

İstanbul’da kimyasal madde içtiği öne sürülen bir taksi şoförü, seyir halindeyken yol ortasında bayıldı. Bir süre sonra ayılan sürücü, hiçbir müdahale beklemeden aracına binip olay yerinden uzaklaştı. Denetimsizlik ve ihmalkârlık tepkilere neden olurken, “Canımız kime emanet?” sorusu bir kez daha gündeme geldi.