AK Partili Kaya: Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan Erdoğan’dır

Kadınların Partinin Başarısında Kritik Rolü Var

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Muğla 7. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Fatma Betül Sayan Kaya, kadınların partinin başarısında kritik bir rol oynadığını vurguladı.

AA’nın aktardığına göre Kaya, “AK Parti bir kadın hareketi, AK Parti kadınların omuzlarında, sırtlarında yükledikleri ve bugünlere taşıdıkları bir dava hareketidir” şeklinde konuştu. Ayrıca Kaya, “Ülkeye en büyük zulmü CHP zihniyetinin yaptığını” iddia etti.

Kadınların karşılaştığı bütün engelleri kaldırmak için mücadele ettiklerini belirten Kaya, “AK Parti bir kadın hareketidir. Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan liderimiz, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eğer partimizin kadın kolları güçlüyse, biz de çok daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

İBB soruşturmasında 8 kişiye tutuklama talebi

İBB yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan 10 şüphelinin ifade işlemleri sona erdi. 8 kişi tutuklamaya, 2 şüpheli adli kontrol talebi ile Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Murat Çalık bir kez daha cezaevine gönderildi

İki kez kanser atlatan ve dün anjiyo yapılan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık yeniden Buca Cezaevi’ne gönderildi.

AB’den İran’a nükleer silah uyarısı

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Antonio Costa, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansının (UAEA) İran’ın nükleer programına ilişkin bağımsız değerlendirme yaparak barışçıl nitelikte olduğunu doğrulayabilecek tek tarafsız kurum olduğunu kaydetti.

Kartalkaya davasında ‘yetki’ karmaşası: Sanıklar birbirini suçluyor

Bolu Kartalkaya’da 36’sı çocuk 78 kişinin öldüğü yangının duruşmaları sürerken sanıklar yetkilerin kendilerinde olmadığını belirterek topu başka sanıklara atıyor.

Somali’deki askeri eğitim kampında intihar saldırısı

Somali’nin başkenti Mogadişu’da Jaalle Siyaad Askeri Eğitim Kampı’na bombalı intihar saldırısı gerçekleştirildiği açıklandı. Somali Savunma Bakanlığı, intihar saldırısına karşılık verdiklerini bildirdi.

Zeydan Karalar görevden uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanlığı, tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin’in geçici tedbirle görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.