AK Partili Yayman: PKK’nın şubat ayında silah bırakacağını düşünüyorum

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman Meclis’te DEM Parti Ziyareti Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Meclis’te basın toplantısı düzenleyerek DEM Parti heyetinin TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaretini değerlendirdi.

Yayman, “Sayın MHP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı ortağımız Devlet Bahçeli’nin başlattığı süreçte çok önemli gelişmeler yaşandı. 1 Ekim’de Meclis açılışında Sayın Bahçeli’nin DEM grubunu ziyaret ederek onların Meclis açılışını tebrik etmesi ve daha sonra Milliyetçi Hareket grubundan pozitif sözler sarf etmesi gerçekten etkileyiciydi.” dedi.

Hüseyin Yayman, şubat ayı içerisinde Türkiye’de silahların bırakılacağını düşünerek, “Sayın Bahçeli’nin başlattığı süreç Türkiye’de olumlu değişimlerin yaşanacağını gösteriyor. Şubat ayı içinde Türkiye’nin PKK terör örgütüyle artık mücadele etmeyeceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

‘Dijital Telif Yasası’nın acilen çıkması gerektiğini belirten Yayman, “Sosyal medya platformlarında yaş sınırlamasının hayati önem taşıdığını düşünüyoruz. Emek hırsızlığına karşı önlemler alınmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Yayman, “Sosyal medyaya giriş konusunda siyasiler değil, bilim insanları ve uzmanlar karar vermeli. Toplum kurallarını belirleyen uluslararası şirketlerin toplumun korunmasını öncelikli hale getirmeleri gerekmektedir. Netflix gibi dijital platformları yakından takip edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

(ANKA HABER AJANSI)

Related Posts

Putin ile Macron arasında 3 yıl sonra ilk temas

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yaklaşık 3 yıl aradan sonra ilk kez bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Orta Doğu’daki çatışmalar ve Ukrayna meselesi ele alındı.

DEM heyetinden Kurtulmuş’a ziyaret

DEM Parti heyeti, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu

CHP 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davanın duruşması bugün görüldü. Davadan çıkan karara göre duruşma 8 Eylül’e ertelendi. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu…

120 dolara aldığı saat servete dönüştü! Sırrı faturasında yatıyor

Almanya’da 1960 yılında 120 dolara aldığı saatin değeri günümüzde servete dönüştü. 60’lı yıllardan bu yana sakladığı fatura değerini en az 30 bin dolar artırdı.

Tüm Türkiye nefesini tuttu: Milyonların gözü kurultay davasında

Türkiye’nin gözü, kulağı bugün Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülecek bir davada. CHP’de 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davada; “mutlak butlan” kararı, kayyum atanması, davanın ertelenmesi ya da istemin reddedilmesi olasılıkları bulunuyor.

Tülay Hatimoğulları’ndan ‘süreç’ ile ilgili yeni açıklama

Süreçle ilgili açıklama yapan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “Bizler bunu başarabilirsek Türkiye coğrafyasında biliyoruz ki sadece Türkiye’de değil biz aynı zamanda Orta Doğu’nun barışına öncülük edebilecek durumda oluruz” dedi.