Bir tona yakın metamfetamin ele geçirildi!

İstanbul Arnavutköy’de Yapılan Büyük Uyuşturucu Operasyonu Hakkında Detaylar

Baklan Yerlikaya, sosyal medya hesabından İstanbul Arnavutköy’de gerçekleştirilen büyük çapta bir uyuşturucu operasyonu hakkında önemli bilgiler paylaştı.

İstanbul Valisi Yerlikaya, operasyonda 29 parça halinde toplamda 773 kg sıvı metamfetamin ve 28,5 kg kristal metamfetamin ele geçirildiğini açıkladı. Ayrıca, operasyon neticesinde 2 zehir tacirinin de yakalandığını belirtti. Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında şunları ifade etti:

“Toplamda 801,5 kg Metamfetamin Elde Edildi”

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda; 29 parça halinde 773 kg sıvı metamfetamin ve 28,5 kg kristal metamfetamin olmak üzere toplamda 801,5 kg uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda yapılan operasyon, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Operasyonu başarıyla yöneten Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile görevli cesur polisleri tebrik ediyoruz.

Uyuşturucu, toplumumuzun karşı karşıya kaldığı en büyük sorunlardan biridir! Bu zararlı ticareti yapanlarla mücadelemize devam edeceğiz, ülkemizin ve insanlığın sağlığı için elimizden geleni yapacağız.

Related Posts

Yandaş gazeteci ‘Türk’ demeyi unuttu

Hükümete yakınlığıyla bilinen Hüseyin Taha Karagöz’ün sosyal medyada yaptığı paylaşımda ‘Türk’ ifadesini kullanmaması tepki çekti. Karagöz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde “Türk” kelimesini kullanmadı.

Dubrovnik Zirvesi’nden Ukrayna’nın NATO ve AB üyeliğine tam destek mesajı

12 Temmuz 2025 Cuma günü Hırvatistan’ın Dubrovnik şehrinde gerçekleşen ikinci Ukrayna-Güneydoğu Avrupa Dışişleri Bakanları toplantısında, bölge ülkeleri Ukrayna’nın NATO ve Avrupa Birliği üyeliğine güçlü desteklerini bir kez daha dile getirdi. Ortak …

Başkentte fuhuş operasyonu: 11 işletme mühürlendi

Ankara’da düzenlenen fuhuş operasyonunda, 11 iş yeri mühürlenirken, 40 mağdur kadın kurtarıldı. Operasyonda, fuhşa teşvik ve aracılık suçlamasıyla çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Dervişoğlu’ndan Erdoğan’a: Sen hala Kasımpaşa’da su sattığını mı sanıyorsun, aklını başına al!

Dervişoğlu’ndan Erdoğan’a: Sen hala Kasımpaşa’da su sattığını mı sanıyorsun, aklını başına al!

İBB soruşturmasında 8 kişiye tutuklama talebi

İBB yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan 10 şüphelinin ifade işlemleri sona erdi. 8 kişi tutuklamaya, 2 şüpheli adli kontrol talebi ile Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Murat Çalık bir kez daha cezaevine gönderildi

İki kez kanser atlatan ve dün anjiyo yapılan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık yeniden Buca Cezaevi’ne gönderildi.