Gazze’de son durum: Can kaybı 51 bin 495’e yükseldi

İsrail, Gazze Şeridi’ndeki Saldırılarını Sürdürüyor

İsrail, Gazze Şeridi’nde art arda gerçekleştirdiği saldırıları durdurmadan devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, son 24 saat içinde Gazze’deki saldırılarda 49 kişi hayatını kaybetti, 108 kişi de yaralandı.

Enkaz altından çıkarılan 7 kişinin cansız bedeniyle birlikte ölü sayısının arttığı belirtildi. 18 Mart’ta başlayan ateşkesin bozulmasının ardından ölü sayısının 2,111’e, yaralı sayısının ise 5,486’ya çıktığı bildirildi.

7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden İsrail saldırılarında, Gazze’de toplam 51,495 kişinin hayatını kaybettiği ve 117,524 kişinin yaralandığı bilgisi verildi.

Related Posts

Yandaş gazeteci ‘Türk’ demeyi unuttu

Hükümete yakınlığıyla bilinen Hüseyin Taha Karagöz’ün sosyal medyada yaptığı paylaşımda ‘Türk’ ifadesini kullanmaması tepki çekti. Karagöz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde “Türk” kelimesini kullanmadı.

Dubrovnik Zirvesi’nden Ukrayna’nın NATO ve AB üyeliğine tam destek mesajı

12 Temmuz 2025 Cuma günü Hırvatistan’ın Dubrovnik şehrinde gerçekleşen ikinci Ukrayna-Güneydoğu Avrupa Dışişleri Bakanları toplantısında, bölge ülkeleri Ukrayna’nın NATO ve Avrupa Birliği üyeliğine güçlü desteklerini bir kez daha dile getirdi. Ortak …

Başkentte fuhuş operasyonu: 11 işletme mühürlendi

Ankara’da düzenlenen fuhuş operasyonunda, 11 iş yeri mühürlenirken, 40 mağdur kadın kurtarıldı. Operasyonda, fuhşa teşvik ve aracılık suçlamasıyla çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Dervişoğlu’ndan Erdoğan’a: Sen hala Kasımpaşa’da su sattığını mı sanıyorsun, aklını başına al!

Dervişoğlu’ndan Erdoğan’a: Sen hala Kasımpaşa’da su sattığını mı sanıyorsun, aklını başına al!

İBB soruşturmasında 8 kişiye tutuklama talebi

İBB yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan 10 şüphelinin ifade işlemleri sona erdi. 8 kişi tutuklamaya, 2 şüpheli adli kontrol talebi ile Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Murat Çalık bir kez daha cezaevine gönderildi

İki kez kanser atlatan ve dün anjiyo yapılan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık yeniden Buca Cezaevi’ne gönderildi.