Gurbetçi Hüseyin’den Örnek Davranış

İzmir’de yaşayan ve uzun yıllar sonra memleketine dönen Hüseyin Kurt, doğduğu topraklara duyduğu özlemi ve sevdayı gösteren örnek bir davranış sergiledi. Kurt, Giresun’un il sınırına yerleştirilen tabelayı kirli ve bakımsız görünce temizlemek için harekete geçti.

Yolculuğu sırasında karşılaştığı manzara karşı kayıtsız kalamayan gurbetçi Hüseyin Yurt, tabelanın üstündeki kirleri temizleyerek, memleketine olan bağlılığını ve sevgisini gösterdi. Tabelanın, tıpkı memleketinin insanları gibi temiz olması gerektiğini ifade eden gurbetçi, “İzmir’de yaşıyorum ve yıllardır Giresun’a gelmedim fakat buraya ilk adımımı attığımda içimi bir özlem duygusu sarstı. Tabelayı görmek bile insanın içini ısıtıyor. Ancak böyle kirli bir görüntüye sahip olması, memleketim adına üzücüydü. Buraya gelenlerin ilk izlenimini güzelleştirmek için temizlemeye karar verdim” dedi. – GİRESUN

Related Posts

Sözleşmeli Erler Meclis gündeminde: İzin yok, tazminat yok

Türkiye’nin dört bir yanında fedakarca görev yapan sözleşmeli askerler, vatan savunmasının bel kemiğini oluştururken, özlük hakları konusunda önemli mağduriyetler yaşıyor.

Konya’da Sağanak Yağış

Konya’da etkili olan sağanak yağış, yollarda su birikintilerine neden oldu, trafik polisleri önlem aldı.

Mustafakemalpaşa İlçe Stadyumu Yenilendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesindeki ilçe stadyumunu baştan sona yenileyerek modern bir spor tesisi haline getirdi. Yapılan yenilikler arasında engelli tribünü, yeni soyunma odaları ve diğer altyapı çalışmaları yer alıyor.

Köpek Balığı Görüntüsü Dezenformasyon Çıktı

Antalya’da çekildiği iddia edilen köpek balığı videosu Norveç’te kaydedildi, suç duyurusu yapıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesi Yenileniyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesi, yeni sosyal tesisleri, spor alanları ve piknik alanları ile vatandaşlara hizmet vermeye hazırlanıyor. Başkan Vekili Eray Karadeniz’in öncülüğündeki çalışmalar hızla devam ediyor.

Madde kullandığı düşünülen taksicinin yaptığı pes dedirtti

İstanbul’da kimyasal madde içtiği öne sürülen bir taksi şoförü, seyir halindeyken yol ortasında bayıldı. Bir süre sonra ayılan sürücü, hiçbir müdahale beklemeden aracına binip olay yerinden uzaklaştı. Denetimsizlik ve ihmalkârlık tepkilere neden olurken, “Canımız kime emanet?” sorusu bir kez daha gündeme geldi.