Kerem Aktürkoğlu’nun transfer rotası değişti! Gece yarısı Beşiktaş devreye girdi

Süper Lig devi Fenerbahçe’nin İstanbul’a getirmeye hazırlanıp, son anda fiyat düşürmesinden dolayı iptal olan Kerem Aktürkoğlu için sıcak bir gelişme yaşandı. Süper Lig devi Beşiktaş yıldız oyuncu için artık resmen devrede.

RECORD YAZDI: KEREM BEŞİKTAŞ’A GİDEBİLİR

Portekiz basınının güvenilir kaynaklarından Record, yayınladığı haberde Fenerbahçe’nin Benfica ile 25 milyon euro bonservis bedelinde anlaşmasının ardından birden bire 18 milyon euro’ya düşmesini şaşkınlıkla karşılarken, transferin iki kulüp arasında soğukluğa neden olduğunu belirtti. Haberin devamında Benfica’nın yıldız oyuncu içim 25 milyon euro istediği ve milli oyuncunun İstanbul’a kartal için gidebileceği belirtildi.

BAŞKAN DEVREYE GİRECEK

Beşiktaş’ta Başkan Serdal Adalı Kerem Aktürkoğlu transferinin bozulduğunu öğrenir öğrenmez transfer için adımlar atmaya başladı. Kerem transferi ile hem kanat oyuncu eksikliğini gidermek hem de transfer çalımı yaparak lige motivasyon anlamında yüksek başlamak istiyor.

Related Posts

İlaç kullanırken dikkat! Günde 20 ilaç içen adam ölümden döndü

İzmir’de kalp, tansiyon, şeker gibi hastalıkları olan yaşlı adamın günde 20 ilaç içtiği için kalın bağırsağı delindi.

Türkiye organize suçta Avrupa’nın lideri: ‘Devlet-suç ilişkisi patlamıştır’

Küresel Organize Suç Endeksi’nin (Global Organized Crime Index / GOCI) son verilerine göre Türkiye, devletle bağlantılı organize suç aktörleri alanında Avrupa’nın birincisi haline geldi. CHP’li Ali Mahir Başarır, “Bu tablo, devletin içinde, adalet sisteminde, kamu kurumlarında ve siyasetin kalbinde organize suçun yerleştiğinin en net göstergesidir. Türkiye’de devlet-suç ilişkisi patlamıştır” dedi.

Otomobil ve taksi kafa kafaya çarpıştı

Kırıkkale’de gece saatlerinde otomobil ile taksi kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Şehit Ailelerinden Terörsüz Türkiye Vurgusu

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, “Terörün bitmesini en çok biz, şehit aileleri ve gaziler istiyoruz.

Yoksula suç duyurusu zengine dokunan yok!

Yeşil alana 2 bin metrekarelik kaçak düğün salonu inşa eden Nov Otel’e ses çıkarmayan kayyum yönetimindeki belediye gecekondu sahiplerine dava açtı.

TDK, Yapay Zeka Destekli Sözlük Projesi Başlattı

TDK, 1 milyar kelimelik derlem ile yaşayan Türkçe sözlüğü oluşturmak için yapay zeka kullanacak.