Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a canlı yayın daveti: Sana prompter kullanmak serbest, Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Canlı Yayın Daveti

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği sözlere canlı yayın teklifi ile yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç. Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Melih Gökçek ile gerçekleştirdikleri yayını hatırlatarak Erdoğan’a canlı yayında açık oturum teklifinde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Bak Erdoğan, yine Suriye politikası ve Suriyeliler üzerinden olur olmadık şeyler sıralamışsın. Ancak unutma, sen Suriye’deki vatan toprağımızı terk edip kaçarken, Reyhanlı’ya gidip ilk açıklamayı yapan kişi bendim.
Eğer dış politikayı, ekonomiyi ve ülkemiz siyasetini gerçekten konuşmak ve bir şeyler öğrenmek istiyorsan, böyle sosyal medyada sataşarak olmaz. Gel, bir canlı yayında karşıma çık, konuşalım. Sana prompter kullanmak serbest. Kanalı ve gazetecileri de sen seç.
Melih Gökçek kadar cesaretin vardır herhalde, değil mi?”

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

İmamoğlu’ndan Büyükçekmece mitingine çağrı

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından CHP’nin 25 Haziran 2025 Çarşamba günü düzenleyeceği Büyükçekmece mitingine çağrı yaptı

Nihal Candan’ın eski eşinden şok mesajlar! Kardeşi ifşa etti

Hayatını kaybeden Nihal Candan’ın kardeşi Zeynep Su Candan, canlı yayında ablasının eşi Mehmet Faruk Çiçek’in attığı mesajları ifşa etti.

Yargıtay’dan SGK Uzmanı Ali Tezel için karar

Yargıtay, sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel’e terör örgütüne yardım suçundan verilen hapis cezasını delil yetersizliğinden bozdu.

Erdoğan, NATO zirvesi için Hollanda’ya gidiyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24-25 Haziran tarihlerinde Hollanda’nın Lahey kentinde düzenlenecek NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılacağını duyurdu.

Balkondan düşen bebek ağır yaralandı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde binanın 1’inci katındaki balkonda oynarken beton zemine düşen 1,5 yaşındaki Züleyha K., ağır yaralandı.

Eski İsrail Başbakanı’ndan açıklama: “Netanyahu, İran’a saldırılarla dikkati Gazze’den başka yöne çekmeyi başardı”

Eski İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun İran’a saldırılarla dikkatleri Gazze Şeridi’nden başka bir yöne çekmeyi başardığını belirtti.