Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Kırşehir İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Murat Sefa Demiryürek başkanlığındaki toplantı, GAMER Şehit Mahmut Polat toplantı salonunda yapıldı.

Burada konuşan Demiryürek, ülkenin deprem bölgesinde yer aldığını, son zamanlarda da deprem ve sel gibi doğal afetlerle karşılaştıklarını bildirdi.

Ülkede yaşanan afetlerden tecrübeler edinildiğine değinen Demiryürek, afetlerle etkin müdahaleyi sağlamak amacıyla tüm ekiplerle çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Konuşmanın ardından İl AFAD Müdürü Uğur Olgun, Kırşehir afet müdahale ve yerel düzey 23 afet grupları operasyon planı hakkında sunum yaptı.

Related Posts

Ballon d’Or Adayları Açıklandı

France Football, yılın en iyi futbolcularını belirleyen Ballon d’Or aday listesini duyurdu.

Hiroşima’da Atom Bombası’nın 80. Yılı

Hiroşima’da atom bombası saldırısının 80. yılı anıldı; vatandaşlar orduyu güçlendirme politikasını eleştirdi.

KBB Uzmanının Ölümü: Adalet Beklentisi

Op. Dr. Aksın Serarslan, saçma isabeti sonucu 4 yıl sonrası öldü; kardeşi adalet talep etti.

Bakan Ersoy: Sorunlarını çözmüş Türkiye, kalkınmış, refahını artırmış bir Türkiye demektir

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Sorunlarını çözmüş Türkiye; kalkınmış, refahını artırmış, kardeşliğini güçlendirmiş bir Türkiye demektir” dedi.

Gedizli Genç Sporcular, Atletizmde Zirveye Çıktı

Gedizli sporcular, Konya’daki Türkiye Şampiyonası’nda önemli başarılar elde etti, Mert Ali üç dalda şampiyon.

Viranşehir’de Akraba Kavgası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Viranşehir’de alacak yüzünden çıkan silahlı kavgada Cemal Çelikli hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.