Trump: Ukrayna ile nadir elementler anlaşması yürürlüğe girdi

Trump, Ukrayna ile Nadir Elementler Anlaşmasını Açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ile İngiltere arasında ticaret anlaşmasına imza attıklarını duyururken Ukrayna ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Trump, “Ukrayna ile yasama organları tarafından onaylanan nadir elementler anlaşmasını tamamladık. Bugün Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile görüşeceğim” dedi.

Trump, anlaşmanın imzalanmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Anlaşma nihayet tamamlandı ve onaylandı. Şimdi çok büyük miktarda ve yüksek kaliteli nadir toprak elementlerine erişimimiz var” şeklinde konuştu.

Related Posts

Trump’a peş peşe davalar: Eyaletler göçmen politikalarına karşı çıkıyor

ABD’de 20 eyalet, Trump yönetiminin göçmen politikalarına karşı hukuki mücadele başlattı. New York Times’ın haberine göre, California, New York ve Illinois’in de aralarında bulunduğu bu eyaletler, federal hükümetin göçmenlik kurallarına uymadıkları gerekçesiyle fon kesme tehdidine yanıt olarak iki ayrı dava açtı.

İsrail’den Gazze’nin kuzeyine saldırı: 4 Filistinli öldü

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki birçok bölgeye düzenlediği saldırılarda 4 Filistinlinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. Sağlık yetkilileri, saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin ve yaralananların …

Özgür Özel: Bu dava tekrar görülecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma Maden Faciası’nın 11’inci yıl dönümünde anma programı için Soma’ya geldi. Özel, katliamda yaşamını yitiren yurttaşların aileleriyle birlikte Maden Şehitlerini Anma Yürüyüşü gerçekleştirdi. Özel, yürüyüş esnasında yaptığı açıklamada, “Bizim yeminimiz var. Ant olsun bu dava bir daha görülecek, suçlular cezasını çekecek” ifadelerini kullandı.

Ahmet Türk “umut hakkı” için konuştu

DEM Parti İmralı Heyeti’nde yer alan Ahmet Türk, terörsitbaşı Abdullah Öcalan için konuşulan “umut hakkı” iddialarına yanıt verdi. Türk, umut hakkı ile ilgili sorulara “Onu şu anda tartışmanın bir anlamı yok” karşılığını verdi.

Interpol’ün aradığı şahıs Kırıkkale’deki IŞİD operasyonunda yakalandı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Irak uyruklu şahsı IŞİD operasyonunda yakaladı.

Trump: Suriye’ye yaptırımları kaldırabiliriz

Trump: Suriye’ye yaptırımları kaldırabiliriz