Valilik duyurdu: İstanbul’a kar geliyor

İstanbul Valliliği sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, İstanbul’da Salı gününden itibaren hava sıcaklığının düşeceği, karla karışık yağmur ve kar yağışının görülebileceği belirtildi.

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul’da hava sıcaklığı Salı gününden itibaren hissedilir derecede azalacak. Meteoroloji’ye göre; 4 Şubat 2025 Salı gününden itibaren hava sıcaklıklarının azalacağı, 5 Şubat Çarşamba gününden itibaren 6 ila 12 derece azalarak bölgemiz genelinde mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor.

İstanbul’da Salı gününden itibaren gerçekleşmesi beklenen günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklıklarının 2/5 derece olması bekleniyor. Soğuk havanın, kuzey yönlerden kuvvetli olarak esmesi beklenen rüzgârlarla birlikte, Salı gününden itibaren bir haftalık periyotta etkisini sürdürmesi bekleniyor. Söz konusu periyotta karla karışık yağmur ve kar yağışlarının görüleceği tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek kar yağışı ile buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Related Posts

Dışişleri Bakanlığı’ndan, Fransa’nın Türkiye’deki yargı süreçlerine ilişkin açıklamalarına tepki

Dışişleri Bakanlığı, Fransa’ya Türkiye’nin iç hukukuna ve yargı bağımsızlığına saygı göstermesi, diğer ülkelere yönelik siyasi içerikli açıklamalardan kaçınması ve kendi iç meselelerine odaklanmasının tavsiye ederek, tepki gösterdi.

İsrail Gazze’ye saldırılarını sürdürüyor: Son 24 saatte 105 Filistinli öldürüldü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda son 24 saatte 105 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Marmaray seferlerinde aksama

İstanbullular güne Marmaray seferlerinde aksamayla başladı.

Radar verileri sızdı… İran İsrail’de 5 üssü vurmuş

İngiltere merkezli The Telegraph gazetesi, Oregon State Üniversitesi tarafından sağlanan radar verilerine dayandırdığı haberinde, 12 gün süren İsrail-İran savaşı sırasında İran’ın İsrail topraklarındaki 5 askeri üssü vurduğunu yazdı.

Muhittin Böcek’ten ‘Antalya İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinge mesaj

Tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya İradesine Sahip Çıkıyor” mitinge mesaj gönderdi. Muhittin Böcek, “Sesimizi kıstıklarında sesimizin gürleşeceğini, onlar bizi tutsak ettikçe çoğalacağımızı, susturmaya çalıştıkça yeniden doğacağımızı hesap edemeyenler, aslında bu kötülüğü en çok kendilerine yapıyorlar ama haberleri yok” ifadelerini kullandı.

Vücudundaki kırıklarla hastaneye gitti acı gerçekle karşılaştı

Ordu’da yaşayan 6 yaşındaki Muhammet Emin Taşlı’nın lösemi olduğu ortaya çıktı.