Valilik duyurdu: İstanbul’a kar geliyor

İstanbul Valliliği sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, İstanbul’da Salı gününden itibaren hava sıcaklığının düşeceği, karla karışık yağmur ve kar yağışının görülebileceği belirtildi.

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul’da hava sıcaklığı Salı gününden itibaren hissedilir derecede azalacak. Meteoroloji’ye göre; 4 Şubat 2025 Salı gününden itibaren hava sıcaklıklarının azalacağı, 5 Şubat Çarşamba gününden itibaren 6 ila 12 derece azalarak bölgemiz genelinde mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor.

İstanbul’da Salı gününden itibaren gerçekleşmesi beklenen günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklıklarının 2/5 derece olması bekleniyor. Soğuk havanın, kuzey yönlerden kuvvetli olarak esmesi beklenen rüzgârlarla birlikte, Salı gününden itibaren bir haftalık periyotta etkisini sürdürmesi bekleniyor. Söz konusu periyotta karla karışık yağmur ve kar yağışlarının görüleceği tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek kar yağışı ile buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Related Posts

Muhittin Böcek’ten ‘Antalya İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinge mesaj

Tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya İradesine Sahip Çıkıyor” mitinge mesaj gönderdi. Muhittin Böcek, “Sesimizi kıstıklarında sesimizin gürleşeceğini, onlar bizi tutsak ettikçe çoğalacağımızı, susturmaya çalıştıkça yeniden doğacağımızı hesap edemeyenler, aslında bu kötülüğü en çok kendilerine yapıyorlar ama haberleri yok” ifadelerini kullandı.

Vücudundaki kırıklarla hastaneye gitti acı gerçekle karşılaştı

Ordu’da yaşayan 6 yaşındaki Muhammet Emin Taşlı’nın lösemi olduğu ortaya çıktı.

Almanya’ya 6 aylık askerlik geliyor

Almanya, asker açığını kapatmak için altı aylık gönüllü askerlik programı başlatmaya hazırlanıyor. Gönüllü sayısı yetersiz kalırsa zorunlu hizmet gündeme gelecek. İlk askerlerin 2026’da eğitime başlaması planlanıyor.

Hemen çocuklarınızın oyuncaklarının içini kontrol edin

Karnındaki dayanılmaz acıyla hastaneye götürülen 18 aylık Kai isimli bebeğin röntgeninde korkunç bir gerçek ortaya çıktı.

İsrail yardım bekleyenleri vurmaya devam ediyor (4 Temmuz 2025)

İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 15’i yardım bekleyenlerden olmak üzere 37 Filistinli hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının AA muhabirine verdiği bilgiye göre, İsrail ordusu yardım bekleyenleri …

Zehir gemisinde yangın çıktı

Aliağa’daki zehir gemisinde yangın çıktı. Gemi Söküm Bölgesindeki tehlikeli atık ve kimyasal madde yüklü Slough tankerinde saat 11:00’de başlayan yangın hala söndürülemedi. Yanan zehirli maddeler hava yoluyla çevreye yayılıyor.