Yunanistan’da mide bulandıran olay

Vahşet Dolu Olayda 3 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakım Ünitesine Kaldırıldı

Kandiye ili Therisos bölgesinde meydana gelen trajik olayda, komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. 3 yaşındaki erkek çocuğun ağır bir şekilde istismara maruz kaldığı belirlendi ve hemen PAGNI Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırıldı.

Çocuğun durumu oldukça ciddiydi. Kafa travması, yırtılmış abdominal aort, vücudunda farklı zaman dilimlerinden gelen ağır darbeler, morluklar, sıyrıklar ve yanıklar tespit edildi. Bu sebeplerle çocuk entübe edilerek tedavi altına alındı.

Olayın Detayları dehşet verici

Polis ekipleri, yaşanan vahşet dolu olayın detaylarını açıkladı. Çocuğun 26 yaşındaki annesi ve 44 yaşındaki partnerinin cinayete teşebbüs, savunmasız bir kişiye bedensel zarar verme, teşhir etme ve aile içi şiddet gibi birçok suçlamayla gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheliler, Kandiye Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Olayın soruşturması ise Kandiye Savcılık ve Suçları Soruşturma Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütülüyor. Toplumun büyük tepkisini çeken bu olayın failleri adalet önünde hesap verecekler.

Related Posts

Putin ile Macron arasında 3 yıl sonra ilk temas

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yaklaşık 3 yıl aradan sonra ilk kez bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Orta Doğu’daki çatışmalar ve Ukrayna meselesi ele alındı.

DEM heyetinden Kurtulmuş’a ziyaret

DEM Parti heyeti, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu ‘kurultay davası’ sonrası sessizliğini bozdu

CHP 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davanın duruşması bugün görüldü. Davadan çıkan karara göre duruşma 8 Eylül’e ertelendi. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ertelenen dava sonrası sessizliğini sosyal medyadan bozdu…

120 dolara aldığı saat servete dönüştü! Sırrı faturasında yatıyor

Almanya’da 1960 yılında 120 dolara aldığı saatin değeri günümüzde servete dönüştü. 60’lı yıllardan bu yana sakladığı fatura değerini en az 30 bin dolar artırdı.

Tüm Türkiye nefesini tuttu: Milyonların gözü kurultay davasında

Türkiye’nin gözü, kulağı bugün Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülecek bir davada. CHP’de 38. Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan davada; “mutlak butlan” kararı, kayyum atanması, davanın ertelenmesi ya da istemin reddedilmesi olasılıkları bulunuyor.

Tülay Hatimoğulları’ndan ‘süreç’ ile ilgili yeni açıklama

Süreçle ilgili açıklama yapan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “Bizler bunu başarabilirsek Türkiye coğrafyasında biliyoruz ki sadece Türkiye’de değil biz aynı zamanda Orta Doğu’nun barışına öncülük edebilecek durumda oluruz” dedi.