Nallıhan’da Maden Ocağında Göçük: 13 İşçi Yaralandı

Nallıhan’da Maden Ocağında Göçük: 13 İşçi Yaralandı

(ANKARA) Ankara‘nın Nallıhan ilçesinde bulunan Kömür İşletmeleri Anonim Şirketi (KİAŞ) Çayırhan işletmesi Hırkatepe maden ocağında, gece saatlerinde meydana gelen göçükte, 2’si ağır, 13 işçi yaralandı.

Ankara‘nın Nallıhan ilçesinde bulunan KİAŞ’ın Çayırhan işletmesi Hırkatepe maden ocağında, gece saatlerinde göçük meydana geldi. Göçük nedeniyle 13 işçi yaralandı.

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Beypazarı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan işçilerden durumu ağır olan 2’sinin, Ankara Etlik Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: ANKA / Güncel

Related Posts

Tiroidiniz alarm veriyor olabilir

Tiroid hormonlarının az ya da fazla çalışması vücuttaki birçok sistemi olumsuz etkiliyor. Çarpıntıya da yol açıyor kilo almaya da… Ülkemizde çok yaygın. Genellikle kadınlarda görülüyor. Ancak pek çok kişi yaşadığı şikayetlerin tiroid kaynaklı olduğunu bilmiyor.

‘4 hekimden 3’ü gelirinden memnun değil’

Ankara Tabip Odası Hekim Profil Araştırması’nın ön değerlendirme toplantısı yapıldı. Raporun ön değerlendirme sonucuna göre her dört hekimden sadece biri gelirinden memnun.

Yaz tatilinde yanlış zaman yönetimi akran zorbalığını tetikliyor

Enstitü Sosyal Genel Koordinatörü İpek Coşkun Armağan, serbest zaman yönetimi yapamayan birçok anne baba için yaz tatilinin kadim problem haline dönüştüğünü, bu süreçte çocuklar arasında “dijital bağımlılık” ve “dijital zorbalık” kavramlarının tetiklendiğini bildirdi. Armağan, AA muhabirine, yaz tatilinde çocukların ekran bağımlılığı ya da dijital davranış bozukluklarının yakından hassasiyetle takip edilmesi gerektiğini söyledi.

Tıp dünyasında bir devrim: Amerika’dan Angola’daki hastayı ameliyat etti!

Üroloji uzmanı Dr. Vipul Patel, Angola’daki bir hastayı ABD’den robotik cerrahiyle ameliyat ederek tıp tarihine geçti. Prostat kanseri hastası Fernando da Silva, uzaktan gerçekleştirilen bu operasyonla tümöründen kurtuldu.

Prof. Dr. Boyraz: Her 10 çocuktan 1’i obez

Prof. Dr. Boyraz: Her 10 çocuktan 1’i obez

Kalp krizlerinin sabah saatlerinde daha fazla yaşanmasının sebebi işte bu!

Araştırmalar, sabah saatlerinde kalp krizi riskinin %40 daha yüksek olduğunu gösteriyor. Uzmanlara göre bu durumun arkasında tek bir neden yok. İşte o sebepler…