Annesinin telefonunu gizlice alan çocuk internetten 4 bin dolarlık 70 bin lolipop siparişi verdi

Kentucky’de 8 Yaşındaki Çocuk, Annesinin Telefonuyla 70 Bin Lolipop Siparişi Verdi!

ABD’de, küçük çocuklara telefon verilmesinin tehlikelerini gözler önüne seren bir olay yaşandı. Kentucky eyaletinde 8 yaşındaki bir çocuk, annesinin telefonunu gizlice aldı. Evine abur cubur almak isteyen çocuk, sipariş sistemini anlayamayınca istemediği bir durumla karşılaştı.

Küçük çocuk, yanlışlıkla annesinin telefonundan 4 bin dolar değerinde 70 bin adet lolipop siparişi verdi. Yerel medyada çıkan haberlere göre, Kentucky’de yaşayan Holly LaFavers adlı kadın, evinin önünde yığılı şeker kutularını görünce şaşırdı.

Siparişte yer alan 22 koli şekerin teslim edildiğini, yolda olan 8 koliyi ise iptal edip satıcıya geri gönderdiğini söyleyen LaFavers, siparişin maliyetinin 4 bin dolar olduğunu dile getirdi.


ABC News’in haberine göre yaşanan olay sonrası gazetelere dahi çıkan LaFavers, olayı öğrendiğinde nasıl tepki verdiği sorusunu “Maliyeti görünce o an bayılacak gibi oldum.” ifadesiyle yanıtladı.

Çevrim içi satış şirketi Amazon ve banka ile gün boyu süren konuşmalardan sonra siparişleri iade etmeyi başardığını belirten LaFavers, bir daha böyle bir sürpriz yaşamamak için akıllı telefonundaki erişim ayarlarını değiştirdiğini kaydetti.


Related Posts

Trump’a peş peşe davalar: Eyaletler göçmen politikalarına karşı çıkıyor

ABD’de 20 eyalet, Trump yönetiminin göçmen politikalarına karşı hukuki mücadele başlattı. New York Times’ın haberine göre, California, New York ve Illinois’in de aralarında bulunduğu bu eyaletler, federal hükümetin göçmenlik kurallarına uymadıkları gerekçesiyle fon kesme tehdidine yanıt olarak iki ayrı dava açtı.

İsrail’den Gazze’nin kuzeyine saldırı: 4 Filistinli öldü

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki birçok bölgeye düzenlediği saldırılarda 4 Filistinlinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. Sağlık yetkilileri, saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin ve yaralananların …

Özgür Özel: Bu dava tekrar görülecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma Maden Faciası’nın 11’inci yıl dönümünde anma programı için Soma’ya geldi. Özel, katliamda yaşamını yitiren yurttaşların aileleriyle birlikte Maden Şehitlerini Anma Yürüyüşü gerçekleştirdi. Özel, yürüyüş esnasında yaptığı açıklamada, “Bizim yeminimiz var. Ant olsun bu dava bir daha görülecek, suçlular cezasını çekecek” ifadelerini kullandı.

Ahmet Türk “umut hakkı” için konuştu

DEM Parti İmralı Heyeti’nde yer alan Ahmet Türk, terörsitbaşı Abdullah Öcalan için konuşulan “umut hakkı” iddialarına yanıt verdi. Türk, umut hakkı ile ilgili sorulara “Onu şu anda tartışmanın bir anlamı yok” karşılığını verdi.

Interpol’ün aradığı şahıs Kırıkkale’deki IŞİD operasyonunda yakalandı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Irak uyruklu şahsı IŞİD operasyonunda yakaladı.

Trump: Suriye’ye yaptırımları kaldırabiliriz

Trump: Suriye’ye yaptırımları kaldırabiliriz