Erciş’te 1700 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Erciş’te Bin 700 Paket Gümrük Kaçağı Sigara Yakalandı

Van’ın Erciş ilçesinde polis ekipleri tarafından yürütülen operasyonda bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Erciş Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda Erciş KOM Büro Amirliği ekipleri, bir iş yerinde arama çalışması yaptı. Yapılan arama sonucunda bin 700 paket gümrük kaçağı sigara bulunurken, olayla ilgili şüpheli bir kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Yaşanan olayın ardından Van Valiliği, gümrük kaçağı sigara ve benzeri ürünlerle mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha vurguladı. Erciş ilçesinde gerçekleştirilen operasyonun, kaçakçılıkla mücadele kapsamında atılan önemli adımlardan biri olduğu belirtildi.

Gümrük kaçağı sigara ve benzeri ürünlerle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar, halkın sağlığını koruma, vergi kaybını engelleme ve yasa dışı faaliyetlere karşı etkin bir şekilde mücadele etme amacını taşıyor.

Erciş ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla ilgili soruşturma devam ederken, gümrük kaçağı ürünlerle mücadele kapsamında benzer operasyonların da süreceği belirtildi.

Related Posts

Almanya’ya 6 aylık askerlik geliyor

Almanya, asker açığını kapatmak için altı aylık gönüllü askerlik programı başlatmaya hazırlanıyor. Gönüllü sayısı yetersiz kalırsa zorunlu hizmet gündeme gelecek. İlk askerlerin 2026’da eğitime başlaması planlanıyor.

Hemen çocuklarınızın oyuncaklarının içini kontrol edin

Karnındaki dayanılmaz acıyla hastaneye götürülen 18 aylık Kai isimli bebeğin röntgeninde korkunç bir gerçek ortaya çıktı.

İsrail yardım bekleyenleri vurmaya devam ediyor (4 Temmuz 2025)

İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 15’i yardım bekleyenlerden olmak üzere 37 Filistinli hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının AA muhabirine verdiği bilgiye göre, İsrail ordusu yardım bekleyenleri …

Zehir gemisinde yangın çıktı

Aliağa’daki zehir gemisinde yangın çıktı. Gemi Söküm Bölgesindeki tehlikeli atık ve kimyasal madde yüklü Slough tankerinde saat 11:00’de başlayan yangın hala söndürülemedi. Yanan zehirli maddeler hava yoluyla çevreye yayılıyor.

CHP’li Aşkın Genç’ten Bakan Memişoğlu’na: ‘İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda alınan tedbirler nelerdir?’

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, internetten reçeteli ve sahte ilaç satışının halk sağlığını tehdit ettiğini belirterek Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na “İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda bugüne dek alınan idari tedbirler nelerdir? Halkın sahte ilaçlar konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla Bakanlık ne gibi çalışmalar yapmaktadır?Yasal mevzuat ve cezalar bakımından bir düzenleme düşünülmekte midir” diye sordu.

Netanyahu’nun oğlu korktuğu için adını değiştirmiş

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Avner Netanyahu’nun 2022’de eğitimi için İngiltere’ye gitmeden önce korktuğu için adını değiştirdiği ortaya çıktı.