Hırsızlık dalgasının son kurbanı: Nicole Kidman’ın malikanesi soyuldu

Oscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman‘ın 4,7 milyon dolarlık malikanesi soyuldu. Son dönemde Los Angeles’ta artan sorgun haberleri yetkilileri harekete geçirdi.

Son dönemde Babygirl filmiyle gündemde olan Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman’ın malikanesine hırsız girdi. Oyuncunun eşi Keith Urban ve iki kızıyla paylaştığı Los Angeles’taki evi soyuldu.

NTV’nin TMZ’den aktardığı habere göre, Beverly Hills’daki malikanelerini 4,7 milyon dolara satın alan çift, hafta sonu gerçekleşen soygun sırasında evde değildi.

Hırsızın içeri girmek için bir pencereyi kırdığı ve Kidman ve Urban’ın çalışanlarından biri tarafından fark edilince korkup kaçtığı bildirildi.

Hırsızın çiftin evinden ne kadar eşya çaldığı henüz bilinmiyor. Olayla ilgili soruşturma başlatırken, henüz bir tutuklama olmadığı öğrenildi.

Oscar ödüllü aktris ve country müzik yıldızı, prestijli Beverly Hills semtindeki beş yatak odalı malikaneyi 2008 yılında 4,7 milyon dolara satın aldı.

 

Related Posts

Stent öncesi Bakü’de sahne aldı

Ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle geçtiğimiz hafta dizi setinde kalp spazmı geçiren Özcan Deniz, hastaneye kaldırılmasının ardından ilk kez Azerbaycan’da görüntülendi.

ALS ile mücadele ediyordu! Grammy ödüllü şarkıcı Roberta Flack hayatını kaybetti

‘KILLING Me Softly’ ve ‘The First Time Ever I Saw Your Face’ gibi şarkılarıyla tanınan Roberta Flack’ten acı haber geldi. ALS hastalığı ile mücadele eden ünlü isim, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu.

2 ay sonra ortaya çıktı! Ünlü Playboy modeli hayatını kaybetti

46 yaşındaki Playboy modeli Ariane Bellamar hayatını kaybetti. Ariane Bellamar’ın, geçtiğimiz aralık ayında ABD’nin Nevada eyaletinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Yonca Evcimik’ten bomba açıklama! Yaşananları anlattı: Biri gerçekleri paylamış

Yonca Evcimik son günlerde magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Küba tatilinden dönen 61 yaşındaki ünlü isim bu kez gündemde olan iddialara açıklık getirdi. Instagram hesabından paylaşım yapan Yonca Evcimik, yaşanan olayı anlattı.

‘Prenses olmayı hakediyoruz’

Türkiye turnesi kapsamında hafta sonu Konya ve Kayseri konserleri için yollara düşen Hadise, hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Justin Bieber’ın yüzündeki değişim hayranlarını şaşırttı

Justin Bieber’ın yüzündeki değişim hayranlarını şaşırttı