İstanbul’da Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı

İstanbul’da bir şüpheli, farklı tarihlerde çok sayıda evden hırsızlık yaparken, evdeki aldığı kontak anahtarı ile de park halindeki araçları çaldı. 19 yıl yıl hapis cezasıyla arandığı ortaya çıkan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İstanbul’da çok sayıda ev ve otomobil hırsızlığı yapan bir şüphelinin yakalanması için çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalarda, güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin bazı olaylarda güvenlik kamerasına yakalandığını belirledi. Ekipler, görüntülerden şüphelinin kimliğini tespit etti. Yapılan takip sonucu şüpheli İ.Ü., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Oto Hırsızlık Büro Amirliğine getirilen şüpheli İ.Ü.’nün daha önceden 26 suç kaydı bulunduğu, ayrıca daha önce işlediği suçlardan toplam 19 yıl hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinde şüphelinin 9 ayrı ev ve oto hırsızlığı gerçekleştirdiği belirlendi. Evden aldığı kontak anahtarı ile de park halindeki araçları çaldığı tespit edildi. Tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. – İSTANBUL

Related Posts

Zehir gemisinde yangın çıktı

Aliağa’daki zehir gemisinde yangın çıktı. Gemi Söküm Bölgesindeki tehlikeli atık ve kimyasal madde yüklü Slough tankerinde saat 11:00’de başlayan yangın hala söndürülemedi. Yanan zehirli maddeler hava yoluyla çevreye yayılıyor.

CHP’li Aşkın Genç’ten Bakan Memişoğlu’na: ‘İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda alınan tedbirler nelerdir?’

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, internetten reçeteli ve sahte ilaç satışının halk sağlığını tehdit ettiğini belirterek Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na “İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda bugüne dek alınan idari tedbirler nelerdir? Halkın sahte ilaçlar konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla Bakanlık ne gibi çalışmalar yapmaktadır?Yasal mevzuat ve cezalar bakımından bir düzenleme düşünülmekte midir” diye sordu.

Netanyahu’nun oğlu korktuğu için adını değiştirmiş

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Avner Netanyahu’nun 2022’de eğitimi için İngiltere’ye gitmeden önce korktuğu için adını değiştirdiği ortaya çıktı.

Altun’dan CHP’li Başarır’a: Atanmış olmak, bu görevin ciddiyetini ve sorumluluğunu ortadan kaldırmaz

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın TBMM’de düzenlediği basın toplantısındaki sözlerine yanıt olarak açıklama yapan İletişim Başkanı Altun ‘atanmış olmanın’ görevin ciddiyetini ve sorumluluğunu ortadan kaldırmayacağını; aksine, demokratik sistemin işleyişinde asli bir yer tutmakta olduğunu ifade etti.

Süveyş’te sondaj gemisi battı: 3 ölü 21 kayıp!

Mısır’ın doğusundaki Süveyş Körfezi’nde Offshore Shukheir Oil Company’ye (OSOCO) ait “Adam Marine 12” isimli petrol sondaj gemisi Cebel Zeyt açıklarında alabora oldu. Petrol ve Maden Kaynakları Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, kısa süre önce …

Sigaraya 10 liralık zam geliyor

Yarın açıklanacak enflasyon rakamıyla birlikte kesinleşecek 6 aylık ÜFE rakamının ardından tüm sigara markalarının fiyatlarına en az 8, ortalama 10 TL zam yapılacak.